ZATERDAG 30 JUNI

12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
MAINSTAGE - POWERED BY GODEVAART
MAINSTAGE - POWERED BY GODEVAART
Objector (B)

Objector maakt deel uit van de thrash-revival in België, in het spoor van bands als Evil Invaders en Bloodrocuted. Belangrijkste invloeden: Kreator en Slayer.

Deconsecrate (B)

Deze West-Vlaamse band brengt groovy metalcore met black en death-invloeden. Inspiratie vindt Deconsecrate bij bands als All Out War en Behemoth.

Leng tch'e (B)

Leng Tch’e stond op de allereerste Antwerp Metal Fest in 2013. In 2018 keert deze grind-band terug om het Bouckenborgh Park te verwoesten. Een van de favoriete bands van Max Cavalera!

Dust Bolt (D)

Het Duitse thrash/crossover-gezelschap Dust Bolt bestaat tien jaar en toerde onder meer met Exodus, Obituary en Sepultura. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album dat bij Napalm Records zal verschijnen.

Pestilence (NL)
18:40 - 19:30

Met albums als ‘Testimony Of The Ancients’ (1991) zette deze Nederlandse death-band zijn voet naast genregenoten als Death en Morbid Angel. Een van de beste Nederlandse metalbands aller tijden.

Dr. Living Dead (SE)
20:20 - 21:20

Dr. Living Dead! is een Zweeds thrash/hardcore-gezelschap dat vier albums op zijn naam heeft. De band treedt steeds gemaskerd op. Vorig jaar maakte Dr. Living Dead! nog indruk op Alcatraz. Dit jaar vervangen ze op AMF Venom Inc., dat wegens gezondheidsredenen moest afhaken

Nile (USA)
22:45 - 00:00

Een legendarische band in de death metal-scene. Deze Amerikanen zijn niet zo vaak te zien in ons land, dus wees er zeker bij op zaterdag 30 juni, als ze de eerste AMF-dag op het hoofdpodium afsluiten.

MARQUEE
MARQUEE
Schizophrenia (B)

Een band die beïnvloed is door Slayer, Morbid Angel en Pestilence. Schizophrenia startte als favoriet aan de AMF Contest en maakte die rol waar door de publieksprijs te winnen.

Téras (B)

Téras is een modern thrash-band uit het Brusselse. In 2016 verscheen het debuut ‘Pandora’, dat ook in het buitenland goede kritieken kreeg.

Haester (B)

Haester is een nieuwe Belgische heavy band die bestaat uit ex-leden van onder meer Aborted en Death Before Disco.

Serial Butcher (B)

Opgericht in 1995 geldt Serial Butcher met bands als Aborted en Moker als een van de sterkhouders van de Belgische death metal.

Bark (B)

“’Like Humans Do’ bevat muziek om te beluisteren met een pint in de linkerhand en de rechtervuist in de lucht. Headbangen is onvermijdelijk, de nummers zijn compact, agressief en groovy. Muziek voor barre tijden. Een heerlijk vuil plaatje ook”, schreef gva.be over het meest recente album van deze Antwerpenaren.

Off The Cross (B)
21:40 - 22:30

“Een opvallend sterk debuut”, schreef gva.be over ‘Divided Kingdom’ (2016) van Off The Cross. Anderhalf jaar later speelde deze Antwerpse band al onder meer op Graspop en Epic Metal Fest. Deze zomer staan ze voor de tweede keer op AMF.

AMF ALL STAR BAND
00:00 - 01:00

Tradities zijn er om in ere te houden. Dus speelt ook dit jaar onze eigenste band, de AMF All Star Band, ten dans. Verwacht opnieuw tal van hoogst meezingbare metalklassiekers. Feestje!

Goe Vur In Den Otto

Wat begon als een hobbyproject, groeide uit tot zo veel meer. DJ-duo Goe Vur In Den Otto staat op festivals in binnen- en buitenland.